אוכל
מגזין סוף השבוע

הנה היא שוב יורדת

מסעדת ג'מלי פורוש החדשה בראשון לציון מדגימה באופן מושלם את אחת הבעיות הגדולות של הקולינריה בישראל: משקיעים באווירה, במיתוג וב”יאללה כפיים”. והאוכל? נזרוק למיקרו ונגיש. ככה יצא שהמנה הסבירה ביותר בארוחה שאכלנו שם הייתה צ'יפס תעשייתי. ואל תזכירו לנו את הרוסטביף. בבקשה, אל תזכירו לנו את הרוסטביף

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 07/11/19 13:00 
מסעדת ג'מלי פורוש ראשון לציון (צילום: ג'מלי פורוש - Jamali Forush, facebook)
צילום: ג'מלי פורוש - Jamali Forush, facebook
חברים
פעילות
המלצות