אוכל
מגזין סוף השבוע

אל המעיין בא זללן, זללן קטן

מה היינו עושים בחיים האלה בלי מסעדות כמו מעיין הבירה? איפה היו המסעדות התל אביביות שחרתו על דגלן את פולחן החזירוּת בלעדיה? מקום שקיים קרוב ל-60 שנים והאוכל בו רק הולך ומשתפר: הכיסונים שמקופלים במיומנות, הקוסטיצה הגדולה מהחיים, נקניקיות שאין כמותן ונחש קישקע יפהפה. בלי המקום הזה, אפשר לחזור לאירופה

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 28/03/19 13:15 
פסטרמה בקר מעיין הבירה (צילום: רועי אבוטבול)
צילום: רועי אבוטבול
חברים
פעילות
המלצות