אוכל
מגזין סוף השבוע

כנפיים שבורות

שלושה שפים, לוקיישן מבוקש וקהל יעד שנע בין טייקונים ואוליגרכים למבקרים מזדמנים מחדרה. מסעדת מריפוסה בקיסריה הבינה מהר מאוד את מקומה, ומגישה אוכל שמרני, כאילו אקזוטי ונגיש לחלוטין. כמה זה טוב? אם אתם מתקשים לסגור את החודש אין לכם מה לחפש שם. אם יש לכם כסף, תעשו איתו מה שאתם רוצים

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 14/07/16 10:27 
קוביות טונה אדומה (צילום: נופר בוגנים)
דג נא צריך להגיש באיכות מעולה. קוביות טונה אדומה במריפוסה | צילום: נופר בוגנים
חברים
פעילות
המלצות