אוכל
מגזין סוף השבוע

כמו אצל סבתא

לפעמים כבר נמאס לשמוע על אוכל של סבתות, אבל במסעדת שולה החיפאית לא משתמשים בנוסטלגיה המשפחתית כמסחטה רגשית, אלא נותנים כבוד במלוא מובן המילה למסורת של האוכל הטברייני. יש כאן המון כוונות טוב, ידע ורגש. אז אולי הבמיה לא מספיק חריפה והחצילים לא מושלמים, אבל איזה מושט נהדר

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 19/09/19 13:31 
שולה מטבח טברייני קישואים  (צילום: נופר טל, יחסי ציבור)
צילום: נופר טל, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות