1 ממיסים במיקרוגל בקערה חסינת חום חמאה ושוקולד מריר. מערבבים ומניחים בצד.
2 בקערה נוספת מערבבים אבקת קקאו, סוכר לבן ומים רותחים עד שהסוכר והקקאו נמסים והתערובת אחידה. מוסיפים את החלב ומערבבים.
3 מאחדים את תערובת הקקאו עם תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים היטב.
4 מוסיפים את הפתי בר ומערבבים היטב. אם מרגישים שהתערובת יבשה מדי אפשר להוסיף מעט חלב, ואם היא רטובה מדי - עוד קצת פתי בר. מעבירים למקרר ל-20-30 דקות.
כדורי שוקולד של קרן אגם | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
5 מכדררים מהתערובת כדורים בגודל גולה גדולה, טובלים היטב בקוקוס מכל הכיוונים ומעבירים למקרר לצינון של כמה שעות.
שאלות תשובות
אפשר להמיר את החמאה בשמן קוקוס?
כן.
אפשר להחליף את החלב בשמנת מתוקה?
כן.
מה עושים אם התערובת יוצאת יבשה מדי?
מוסיפים מעט מים או חלב.
מה עושים אם התערובת יוצאת רטובה מדי?
מוסיפים עוד קצת פתי בר טחון.