
אוסובוקו בקר וירקות שורשהאיטלקים נשבעים בתבשיל הזה, העשיר והמנחם, שמבלה לפחות שעתיים על האש. רוצים להבין למה? הנה ההזדמנות שלכםאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם04/12/1107:17 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מתבלים את הבשר במלח, פלפל וזרעי כוסברה ומטגנים בשמן זית בסיר עמוק כ-3 דקות מכל צד. 2מוציאים את הבשר מהסיר ומוסיפים את כל הירקות מלבד תפוחי האדמה. מטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב. 3מחזירים את הבשר לסיר ומסדרים כך שהירקות יהיו מונחים סביבו. מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה וציר בקר ומערבבים. 4מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש מבשלים כ-10 דקות עם כיסוי חלקי. 5מוסיפים את אבקת המרק ו-2.5 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים כשעה ורבע. מוסיפים את תפוחי האדמה האדמה, הבזיליקום ועוד קצת מים (בין חצי כוס לכוס, לפי הצורך) ומבשלים כ-40 דקות נוספות. 6מוודאים שהבשר רך (נועצים בו מזלג) ושהרוטב מצומצם מספיק, ומגישים חם. לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי -תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו מג'דרה>> והנה קינוח-על בשם קרמבו אוראו![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |