
עוגת שוקולד פאדג' ב-2 מרכיביםהאמת, גם אנחנו פקפקנו. איפה הקמח? איפה החמאה? איפה למען השם הסוכר? אבל עובדה זו עובדה: את העוגה הזו מכינים משני מצרכים בלבד - שוקולד וביצים (ואם אתם רוצים בכלל להפציץ, גם קצפת)![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית בקוטר 22 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מקציפים את הביצים (חלבון וחלמון יחד) בקערת המיקסר 5-6 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה וגבוהה. 3במקביל ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים במיקרו (או בבן מארי). מצננים מעט. 4מוסיפים כשליש מקציפת הביצים לקערת השוקולד ומקפלים אותה פנימה, כדי לאוורר מעט את התערובת. עוגת פאדג' שוקולד בשני מרכיבים - עם קצפת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5מוסיפים את יתרת הקציפה לקערת השוקולד ומערבבים במרית בתנועות קיפול, עד לקבלת תערובת אחידה. 6מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-30 דקות. 7מגישים עם גלידה קרה ו/או הר של קצפת. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |