
דגים בנוסח מרוקאינתחי דג ברוטב עגבניות שרי ופלפלים על גבול החריפות ובדיוק על העסיסיות הנכונה. סיר מלא טעמים בלי הרבה עבודהרבקה טויטו|הכי טעים שיש| פורסם13/08/1411:09 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים (4 מנות):מרכיבים:
אופן ההכנה:1חולטים את העגבניות במים רותחים במשך מספר דקות. מקלפים את העגבניות בעדינות, חותכים את הפלפלים לרצועות עבות וקוצצים את הירק. 2מרצפים תחתית של סיר סוטאז' ברצועות פלפלים, עגבניות שרי (מקולפות), שיני שום (שלמות) ובפרוסות לימון כבוש. מוסיפים מחצית מכמות המים ומתבלים בכל התבלינים לפי הטעם, למעט הפפריקה. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך קל של הפלפלים. 3מערבבים את כף הפפריקה עם 1/4 כוס השמן ומורחים את נתחי הדג. לאחר מכן, מניחים את נתחי הדג על הירקות כשהעור כלפי מטה, מוסיפים את יתר כמות המים, מתבלים בשנית (כורכום, מלח, פלפל). מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה ללא מכסה כ-20 דקות. 4מפזרים את הכוסברה, הפטרוזיליה והזיתים השבורים מעל לנתחי הדג ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20-30 דקות ללא מכסה (עד לצמצום הרוטב). 5במהלך הבישול מוזגים מהרוטב שנוצר בסיר על נתחי הדג. לפני ההגשה אפשר לפזר פטרוזיליה קצוצה טרייה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |