
קוסקוס טוניסאימרק עוף עם ירקות כתומים וגרגירי חומוס לצד קוסקוסשמרית שאול ושרה סטיווי|הכי טעים שיש| פורסם30/04/1420:28 ![]() |
המצרכים :לקוסקוס:
למרק:
אופן ההכנה:1הקוסקוס:בוררים את הסולת ומעבירים לקערה. מוסיפים את השמן, המלח ואבקת המרק. מערבבים עד שכל הגרגירים ספוגים בשמן. מוסיפים ככוס וחצי מים ומעבירים דרך מסננת. 2מאדים את הקוסקוס בסיר מיוחד כשעה וחצי, ומחזירים לקערה. 3יוצקים מעט מים ומוסיפים את המרגרינה. מערבבים. מעבירים שוב במסננת ומאדים עוד כשעה. 4המרק: מטגנים את הבצל והסלרי בסיר עם מעט שמן. 5מתבלים, מוזגים מעט מהציר ומוסיפים את הגזר והחומוס. אחרי שהגזר מתרכך מוסיפים את שאר הירקות, הציר ועשבי התיבול, ומבשלים עד שכל הירקות מבושלים ורכים. 6מגישים את הקוסקוס ועליו את המרק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |