
שורשי פטרוזיליה ממולאיםהגיע הזמן שנשתמש בשורש פטרוזיליה לעוד משהו מלבד ציר ירקות. שורשים מלאי טעם ממולאים בשר, צנוברים ושוחים ברוטב עם הרבה סלרי ריחניאריק דהאן|הכי טעים שיש| פורסם01/06/1420:01 ![]() תמונת AVI: הכי טעים שיש |
המצרכים (4 מנות):ירקות למילוי:
למלית:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת אחידה. 2מבשלים את שורשי הפטרוזיליה 5 דקות במים רותחים. מרוקנים את התוכן וממלאים את שורשי הפטרוזיליה עד סוף הקצה הרחב. 3בסיר כבד ורחב, רצוי עם תחתית כפולה. מסדרים שכבה של גבעולי סלרי חתוכים. מצופפים את השורשים אחד ליד השני. 4בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הרוטב עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה. יוצקים את הרוטב מעל השורשים. 5מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-20-25 דקות. 6מסירים את המכסה ומבשלים כ-5 דקות עד לקבלת רוטב סמיך. 7ההגשה: בקערות אישיות מסדרים את שורשי הפטרוזיליה. יוצקים מעט מהרוטב שנוצר. מקשטים בפיסטוק גרוס, עלי סלרי ומזלפים למעלה מעט שמן זית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |