אוכל
אוכל טוב

הלך הקובה, באה הקובייה

בשוק התקווה, מאחרון השווקים האמיתיים שנותרו בארץ, נפתחה מסעדת הקובייה, שעושה כבוד לשוק עצמו ואולי חשוב מכך – לעמבה הנפלאה שלו, הוד צהבהבותה, עם מנות פשוטות, עשויות היטב ומפוצצות בטעמים. תמצאו שם קבב קצוץ גס, פיקנטי, קובנייה נפלאה ומעורב ירושלמי שאי אפשר להפסיק לאכול. ועמבה. כבר אמרנו עמבה? אז עמבה

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 30/08/18 14:00 
קובנייה בקובייה (צילום: שי אלפסי)
מנת קובנייה. מפוארת. אין מילה אחרת | צילום: שי אלפסי