אוכל
אוכל טוב

להיט סטנדרטי

השף של פלורנטין האוס הוא שרון כהן ממסעדת שילה, מהמעולות והעקביות במסעדות ישראל. אם הוא יביא איתו את הדיוק והפרפקציוניזם למסעדה החדשה, שנמצאת כרגע בחיתוליה, היא רק תרוויח מזה. אין ספק שהמקום החדש שלו הוא להיט, אין בכלל מה להתווכח. האוכל לעומת זאת, קצת פחות מסעיר

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 14/04/16 13:55 
קינוח באן בפלורנטין האוס (צילום: קרייג הרלן)
זה יכול היה להיות קינוח נפלא, קלאסיקה של ממש. באן טאטן בפלורנטין האוס | צילום: קרייג הרלן