חנוכה הוא כבר מזמן החג של רולדין, ולא משנה מה מרגישים בנידון - אי אפשר להתכחש לעובדה ששם באמת מתאמצים יותר. הקולקציה של רולדין השנה כוללת 12 טעמים, שמתחילים בסופגניות הריבה הרגילות, עוברים דרך סופגניות עם סוכריות צבעוניות או מילויים מסורתיים חדשים יותר, כמו ריבת חלב, ומסתיימים בסופגניות שהן קינוחים צרפתיים לכל דבר ועניין.
כמה עולות הסופגניות של רולדין השנה?
מבחינת מחיר, סופגניית הריבה הקלאסית של רולדין תעלה השנה 6 שקלים, וסופגניית ריבת חלב - 7 שקלים. הבאות בתור במדרג המחירים הן שוקו שיק - סופגנייה עם קרמו שוקולד חלב בציפוי פניני שוקולד קראנץ'; ופארטי פינק - סופגנייה עם שוקולד סוכריות קופצות בציפוי פניני קראנץ'. אלה יעלו 10 שקלים.



הבאות בתור במדרג המחיר הן הסופגניות הבאות, שיעלו 14 שקלים לאחת (אגב, מדובר אומנם בסכום גבוה לסופגנייה בודדת, אבל חשוב לציין שהמחירים נותרו זהים לאלה של השנה שעברה) וונילה קוקי קרים - עם קרם פטיסייר וניל, קרמבל עוגיות, קצפת ועוגיית אוראו; ונילה פקאן -עם קרם פטיסייר וניל, פניני קראנץ', גנאש מסקרפונה, פקאנים מקורמלים וצ'ייסר וניל; פיסטוק קסיס - עם גנאש מסקרפונה, וריגטו פיסטוק, גלסאז' פיסטוק, קצפת, דרז'ה פטל, דובדבני אמרנה וצ'ייסר קסיס; רויאל טראפל - עם גנאש שוקולד, גלסאז' נואר ושברי שוקולד חלב; וארבעת הטעמים החדשים: איספהן פטל - עם קרם מסקרפונה, פניני שוקולד, דרז'ה פטל, נשיקות מרנג וצ'ייסר פטל שוקולד לבן; ביסקוטלה קרמל - עם גנאש ביסקוטלה וניל, טופי קרמל, פקאנים מקורמלים, עוגיות חמאה, גלסאז' קרמל ופניני קראנץ; קוקונט בננה - עם גנאש קוקוס בננה, גלסאז' קרמל, קצפת, פרופיטרול וניל, פניני קראנץ' וצ'ייסר קרמל מלוח; וצ'יז קייק קסיס - עם קרם גבינת שמנת, גלסאז', נשיקות מרנג, דרז'ה קסיס, דובדבני אמרנה וצ'ייסר ליצי קסיס.
>> מחכים לכם כבר עם מתכונים לחנוכה!


וזאת הסופגנייה המנצחת
אם שואלים אותנו, המקום הראשון הולך חד משמעית לאיספהן פטל - סופגנייה עשירה וונילית בטירוף (הקרם מסקרפונה הזה הוא ג'וקר!), עם נגיעות חמצמצות של פטל שהופכות אותה למטריפה ממש, וגם מונעות את הבחילה שהייתה יכולה לבוא מכל העושר הזה. עוד חיבבנו מאוד את הוונילה פקאן, שהייתה גם היא ונילית וענוגה (הפעם במילוי קרם פטיסייר), והרוויחה מאוד מתוספת הפקאנים המקורמלים, שנתנה קיק לא צפוי וטעים טעים. את הקוקונט בננה פחות חיבבנו, בדיוק בגלל הקוקוס והבננה, שלדעתנו הפריעו לה לזרוח. אשר לכל הסופגניות השוקולדיות בסדרה - כבודן במקומן מונח, וחובבי השוקולד גם עפו עליהן יפה יפה, אבל לנו הן היו אינטנסיביות מדי, ולראיה אחרי 3 רבעים שונים של סופגניות שוקולדיות לא יכולנו להכניס עוד פירור, ואנחנו לא אנשים שזה קורה להם.


טעמתם? חושבים אחרת מאיתנו? בואו לאינסטגרם של אוכל טוב ושתפו אותנו!
חג שמח!