חובבי בשרים מכירים היטב את מוסד הבשר משכונת נווה צדק בתל אביב, מקום של בשר, שכבר למעלה מעשור הוא אחד המוקדים הכי הפופולריים בקרב קרניבורים בישראל. עכשיו המסעדה פותחת שלוחה באווירה משוחררת יותר במתחם שרונים בהוד השרון, תחת השם "דיינר מקום של בשר".

המסעדה (שמציעה כרגע תפריט הרצה) חוברת למגוון רחב של מסעדות מוכרות שפועלות במתחם: מסעדת ניהון נו-בה היפנית ושגב קיטשן גרדן של השף שגב משה ומסעדת אסיה מוניקה הוותיקה.

"כל השנים רציתי לפתוח עוד מקום", מספר ניני נוף הבעלים של המסעדה, "אבל אי אפשר לפתוח עוד מסעדה כמו זאת שבנווה צדק אז הלכנו על מקום אחר ושונה. בדיינר הרחבנו את קטגוריית ההמבורגרים ויש גם את הבשרים שאנחנו מגישים במקום של בשר בנווה צדק כמו אנטרקוט, סינטה ופילה אבל פה הם מוגשים בגודל אחד בלבד".

דיינר מקום של בשר ספגטי
הפעם לא בדגש על נתחים בלבד. דיינר מקום של בשר | צילום: יונתן בן חיים, יחסי ציבור

התפריט במקום פונה לחובבי בשרים שלא אוהבים יותר מדי משחקים, אך כאמור, מדגיש את ההמבורגרים. בין היתר תמצאו פה מנות כמו סטייק בורגר עם חסה, מלפפון חמוץ ועגבנייה (78 שקלים); סטייק אנטרקוט עם תוספת לבחירה כמו גרטן תפוחי אדמה, טבעות בצל, תרד בשמנת או שעועית ירוקה בשום קונפי (147 שקלים); סטייק בורגר כמהין עם מיונז כמהין וצ'יפס בטטה (110 שקלים); סינטה עם רוטב לבחירה מבין ציר בקר, חרדל שמנת או גבינה כחולה (124 שקלים); וסטייק בורגר דיינר עם מיונז צ'יפוטלה, אמנטל ופנצ'טת טלה (84 שקלים).

מי שרוצה לגוון עם אופציות נוספות ימצא כאן אפשרויות כמו שרימפס מטוגן (52 שקלים), לבבות ארטישוק (38 שקלים), פסטת ירקות (69 שקלים), ספגטי מיט בולז (78 שקלים), שניצל עוף עם תוספת כמו צ'יפס או גרטן תפוחי אדמה (78 שקלים) או סטייק דג בגריל (110 שקלים).

בין הקינוחים במקום: עוגת ביסקוויטים של פעם, ברד פודינג, פרופיטרול, ומוס שוקולד עם ריבת תפוזים (34-38 שקלים. דיינר מקום של בשר פועל משתיים עשרה בצהריים עד חצות בכל יום לבד מביום ראשון, ואחרי ההצלחה הניכרת בתל אביב, אנחנו מהמרים שגם האחות הקטנה של מקום של בשר תהיה לא פחות פופולרית ממסעדת המקור.

דיינר מקום של בשר. מתחם שרונים, הוד השרון. טלפון: 03-5453010. לא כשר