האם יש קונספט קולינרי שהשף שגב משה אינו חולש עליו? נראה שלא. אין ז'אנר שהשם שגב לא נקשר אליו - מהמבורגרייה, דרך מנות חובקות עולם מתאילנד ועד ארגנטינה ועד מסעדת שף יוקרתית. ואם כל זה לא מספיק, משה ממשיך לפתוח מסעדות בקצב מסחרר וממש היום יוצא לדרך עם מסעדה חדשה, והפעם יפנית.

השם של המסעדה החדשה הוא "ניהון נו-בה - שגב בר יפני", ומדובר בסוג של בר אוכל שמציע מבחר רחב של קוקטיילים ומשקאות סאקה, בשילוב מנות יפניות פופולריות. המקום החדש נפתח במתחם שרונים שבהוד השרון (בסמוך לשגב קיטשן גרדן) ועתיד לפעול מדי יום בשעות הערב, מהשעה שש ועד השעות הקטנות של הלילה.

גם הקודומנו טונה !!!!! כבר מוכן ... !!! #שגב#בר#יפן#מתחםשרונים.. בקרוב ניהיה פתוחים לקהל

A post shared by segevmoshe (@segevmoshe) on

יוווווווו איזה כיףףףף מתקרבים לפתיחה של הבר .... סשימי טונה אדומה ... #שגב#בר#יפני#מתחםשרונים

A post shared by segevmoshe (@segevmoshe) on

ממשיכים להתכונן לפתיחה .. #שגב#בר#יפן#קינוח#יוזו#דובדבנים#ליים #ניהון-נו-בה#מתחםשרונים

A post shared by segevmoshe (@segevmoshe) on

בתפריט מציע שגב את הקלאסיקות היפניות החביבות על הישראלים - ניגירי, מגוון אופציות של סושי וסשימי. מי שלא מוצא את עצמו בתחומי הדגה הטרייה יוכל למצוא כאן גם מספר קטן של מנות חמות, גם הן מתחום הדגה, ואפשרות בשרית מצומצמת.

בין הרולים ישנן אפשרויות קלאסיות לצד כאלה מסקרנות יותר, שמשלבות בין חומרי גלם שבדרך כלל אינם מזוהים עם סושי - כמו כמהין, מנגו וקוקוס. בין המנות: רול דג לבן עם מנגו וצ'ילי (יש גם אפשרות למנגו מתוק), אצות אדומות ופונזו; רול דג לבן צלוי במיסו, עם אבוקדו ומלפפון; רול סלמון ספייסי עם טאטאקי דג, קראנץ' תפוחי אדמה, קוקוס, שאטה ואבקת נורי; רול עם  פטריות שיטאקי, כמהין ,סלמון, נורי, מלפפון, סויה ואבוקדו; ורול עם טונה אדומה, ליים, מלפפון, אבוקדו וקרמל סויה והדרים. מחיר הרולים נע בין 69 ל-73 שקלים.

 

כן כן .. היום זה היום!!! אחרי שנתיים של עבודה מחשבות ואין סוף ניסיונות טיסות בדיקות ומה לא .. אני מתרגש לפתוח לקהל הרחב את הבר הראשון שלי בחיים !!! נכנסים ממקום אחד לעולם אחר .. אמצע הדרך בין יפן לניו-יורק ממוקם לו בלב המדינה צמוד למסעדת שגב קיטצ׳ן גארדן במתחם שרונים מקום שהוא אחר ושונה במיוחד ... אז אחרי לא מעט תמונות וסרטונים הבטחות על ימי הפתיחה זה הגיע ובענק ... אנחנו פתוחים בענק אז ניפגש כל ערב/ לילה על הבר / להזמנת מקומות 0774142025 שולחה 4 ..בתמונות : ככה נראה השולחן כאשר מזמינים את האוכל שלנו בבר ... ��

A post shared by segevmoshe (@segevmoshe) on

כן כן .. היום זה היום!!! אחרי שנתיים של עבודה מחשבות ואין סוף ניסיונות טיסות בדיקות ומה לא .. אני מתרגש לפתוח לקהל הרחב את הבר הראשון שלי בחיים !!! נכנסים ממקום אחד לעולם אחר .. אמצע הדרך בין יפן לניו-יורק ממוקם לו בלב המדינה צמוד למסעדת שגב קיטצ׳ן גארדן במתחם שרונים מקום שהוא אחר ושונה במיוחד ... אז אחרי לא מעט תמונות וסרטונים הבטחות על ימי הפתיחה זה הגיע ובענק ... אנחנו פתוחים בענק אז ניפגש כל ערב/ לילה על הבר / להזמנת מקומות 0774142025 שולחה 4 ..בתמונה : קינוח בהשראת פריחת הדובדבן...

A post shared by segevmoshe (@segevmoshe) on

מי שרולים של סושי אינם קורצים לו ימצא פה בין השאר טרטר דג לבחירה מטונה, סלמון או דג לבן עם חלמון שליו, טוביקו ובצל ירוק; אינאטי סטיקי רייס עטוף באצה עם ספייס בטטה, כוסברה ברוטב סרירצ'ה וטוביקו; סשימי של טונה ואבטיח; וגרסה יפנית של סלט הנבטים המוכר של שגב הפעם גם עם צנון, קולורבי, ווסאבי, שומשום שחור, אבקת אצות ורוטב איולי צ'ילי (49-79 שקלים). בנוסף מציעים בניהון נו-בה רולים צמחוניים בשילובים כמו בטטה, אבוקדו, פטריות, צנון צהוב ומנגו וכן מנות עיקריות שאינן על בסיס דגים כמו באן פילה בקר או ספייסי צ'יקן על תפוחי אדמה ואבוקדו.

מבחינת שגב, ניהון נו-בה אינה מסעדה סטנדרטית אלא בר סקסי שמשלב בין הקולינריה היפנית לאווירה ניו יורקית - ולכן מושם בה דגש מרכזי על תחום הקוקטיילים. תמצאו כאן אפשרויות לדרינקים כמו מאצ'ה סוי עם תה מאצקה, חלב סויה, מי ורדים ותזקיק אורז יפני; ניגורי אומפון על בסיס סאקה לא מסונן מתובל בשזיפים, מנדרינות וסירופ אננס; וג'ושימה ליצ'י - וויסקי יפני עם ליקר ליצ'י, דיסראונו אמרטו ליים ומיץ מנגו.  

ניהון נו-בה – שגב בר יפני. הרקון 2 הוד השרון, מתחם שרונים. 077-41420250, שלוחה 4. לא כשר