1 מבשלים את העדשים במים רותחים 20 דקות, מסננים היטב ומעבירים לקערה לצינון.
2 בזמן שהעדשים מתבשלות מגררים את הבצל ותפוח האדמה בפומפייה ומסננים מנוזלים, וקוצצים דק את הנענע והפטרוזיליה.
3 מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה, להתמזגות הטעמים.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
5 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומורחים עליו מעט שמן. יוצרים בעזרת ידיים רטובות לביבות שטוחות ומסדרים על נייר האפייה. מברישים את חלקן העליון של הלביבות בשמן בעזרת מברשת סיליקון.
6 אופים 25-30 דקות, עד להשחמה (לחלופין, אפשר לטגן את הלביבות במחבת טפלון עם מעט שמן).
* אפשר להגיש עם מטבל יוגורט או עם ירקות חתוכים.