המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מניחים כל תפוח אדמה בין שני מקלות אכילה סיניים (מקלות שוכבים, מקבילים זה לזה, במרחק של כ-2 סנטימטר, כך שהם יוצרים הגבהה קטנה לתפוח האדמה). פורסים את תפוח האדמה לפרוסות - המקלות מונעים את חיתוך תפוח האדמה עד סופו וכך תיווצר מניפה. חוזרים על הפעולה עם שאר תפוחי האדמה. >> מתכונים לפסח 2 מניחים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת נייר אפייה, מרססים כל תפוח אדמה היטב בין הפרוסות בספריי שמן. מפזרים מעל את התבלינים ואופים בחום של 180 מעלות כשעה. 3 טוחנים את כל מרכיבי הרוטב ביחד. 4 כשתפוחי האדמה מוכנים ועדיין חמים שופכים מעל את רוטב המיונז ומגישים. |