אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

סלט פסטה וגבינה צפתית

הוא בריא, הוא יפהפה, והכי חשוב - הוא מתובל באיזון מושלם. עשרים דקות, וגם אתם יכולים לשבת מול קערה של סלט פסטה צבעוני וטעים, שגם נראה נפלא

|mako אוכל| פורסם06:28
סלט פסטה וגבינה צפתית (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.567reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לסלט

  • 250 גרם פסטה קצרה כמו פנה או פוזילי מחיטה מלאה

  • 20 עגבניות שרי, חצויות
  • 1/2 בצל סגול בינוני, פרוס דק
  • 150 גרם עלי בייבי או עלי רוקט
  • 120 גרם גבינה צפתית, חתוכה לקוביות

לרוטב:

  • 3 כפות חומץ בלסמי

  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1הפסטה: מבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים במים, מערבבים עם מעט שמן זית למניעת הידבקות ומניחים בצד לקירור.

2הרוטב: מכניסים את המרכיבים לצנצנת קטנה ומנערים היטב לקבלת רוטב אחיד.

3הסלט: מערבבים בקערה את הגבינה הצפתית ביחד עם שאר המצרכים לסלט. יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

>> בורקס מלוואח וגבינות שיפיל אתכם מהכיסא

הכנתם? ספרו לנו איך יצא

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il