המצרכים :
אופן ההכנה:1 מקלפים את הפלפלים בקולפן ומכניסים לשקית צלייה בשלמותם (אם אתם רגישים לחריפות, שקלו לעשות זאת עם כפפות על הידיים. הפלפל החריף יכול להיות אכזרי). 2 קושרים את השקית היטב ומכניסים למיקרוגל ל-10-15 דקות. 3 פורסים את הפלפלים לרצועות. נפטרים מהגרעינים, אבל שומרים את הנוזלים שהצטברו בשקית. 4 מוסיפים חומץ, שום, שמן זית ומלח, ומאחסנים בצנצנת זכוכית במקרר. ** הסלט טעים מיד כשהוא מוכן, אבל אפילו יותר יום למחרת. ** הסלט יחזיק עד שבוע במקרר. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. המתכון פורסם לראשונה בדצמבר 2021 |