1 קוצצים לקוביות של 1 ס"מ על 1 ס"מ את כל המרכיבים הבשריים ומניחים בקערה.
2 קוצצים במעבד מזון את הכוסברה יחד עם הבצל הסגול ומוסיפים לקערה.
3 את האורז שוטפים היטב במים חמימים, מסננים היטב ומוסיפים לקערה. מוסיפים שמן, ומתבלים במלח ופלפל גרוס.
4 את כל התערובת מכניסים אל תוך שקית קוקי, אוטמים היטב שלא ייכנס אוויר, ומניחים בתוך סיר מלא במים רותחים, על אש בינונית למשך שעה וחצי.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.