
המצרכים (3 מנות):
לאיולי
להרכבת המנה
אופן ההכנה:1מחממים בסיר את המים, מוסיפים את החמאה, המלח והסוכר. מחכים להמסה. 2מוסיפים קמח מנופה, שומשום שחור, זרעי כוסברה. 3מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד איחוד וייבוש הבצק. 4מוסיפים 4 ביצים תוך כדי ערבוב מתמיד עד קבלת מרקם חלק. 5מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר 1. פורסים על תבנית התנור נייר אפייה ומזלפים בתנועה סיבובית ובמרווחים נאים ליחידות קטנות ויפות. 3טורפים ביצה נוספת ומברישים במברשת סיליקון את הפחזניות. 4מחממים את התנור ל-190 מעלות ואופים כ- 20 דק. 5לאחר 20 דקות יש לכבות את התנור ולהשאיר מאוורר עם דלת פתוחה מעט על 0 מעלות – זה יסייע בייבוש וישמור על החלל הפנימי המבוקש בפחזניה. האיולי: מערבבים את כל הרכיבים בבלנדר עם להב סכין בסדר הבא: חלמונים, מזליפים לאט 2 כוסות שמן זית, מעט מלח, מיץ ליים, פלפל צילי, שום כתוש, כף דבש וחציל שרוף שלם עם קליפות. מערבלים עד לסמיכות. הרכבת המנה: חוצים את הפחזניות, מניחים במרכז פרוסת עגבנייה, פרוסת גבינה, עלה בזיליקום וסוגרים ככריך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |