טוסט טונה בלי לחםכשחושבים על טוסט טונה בדרך כלל עולות לראש שתי פרוסות לחם, שביניהן גבינה מותכת ונגיעות של טונה מקופסה. אז לא, מהיום האסוציאציה תהיה אחרת - כי בטוסט הזה הטונה בכלל מחליפה את הלחם. מה ששמעתם
צילום: לידור רז כהן, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מניחים נייר אפייה (שימו לב, לא נייר אלומיניום) על הטוסטר הלחיץ, כך שיכסה את שני החלקים. 2 מערבבים היטב את הטונה, הביצה, גבינת השמנת התבלינים. 3 משמנים את נייר האפייה ומשטחים עליו את התערובת. סוגרים את הטוסטר ומניחים לתערובת להיצלות עד שהיא הופכת למקשה אחת, כ-10-15 דקות. 4 חותכים את ה"פרוסה" שהתקבלה לשניים ויוצרים כריך, עם גבינה צהובה באמצע. 5 מחזירים לטוסטר ומניחים לצלייה של 2 דקות נוספות. * המתכון באדיבות לידור רז כהן ואתר דיאטת 17 הימים * לקבוצת דיאטת 17 הימים בפייסבוק * לעוד מתכונים באינסטגרם וביוטיוב * אפשר לשדרג את הטוסט עם מריחה של רסק עגבניות. אם אתם בתזונה ללא סוכר - שימו לב שאתם רוכשים רסק ללא סוכר. אם לא, אפשר להשתמש ברסק עגבניות רגיל או אפילו בקטשופ. |