מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים את המים והשמן עד להיווצרות בצק אחיד ולא קשה מדי, שנדבק מעט לקערה. מחלקים ל-4 כדורים ומתפיחים בכיסוי מגבת כ-10 דקות.
מרדדים לעובי הרצוי ומחממים תנור ל-200 מעלות עם התבנית בפנים. מחוררים בעזרת מזלג חורים בבצק המרודד ומכניסים לתנור על גבי התבנית החמה ל-3 דקות.
מוציאים את הבצק מהנור, יוצקים רוטב עגבניות, גבינה ותוספות ומכניסים חזרה ל-4 דקות או עד שהגבינה מבעבעת. (האפייה הראשונה נועדה למניעת לחות של הבצק מהרוטב ולהקל על ההכנה הביתית).