לגרד במגרדת בצל קטן, להזהיב עם מעט שמן זית להוסיף שעועית לבנה מושרית כוס וחצי ,כף מלח ולבשל עד שהשעועית רכה ומוכנה לאכילה. להוסיף מים שני שליש הסיר וכשרותח להוסיף רסק עגבניות 3 כפות ,להוסיף אורגנו (כף)ופלפל שחור , להשאיר על להבה נמוכה רבע שעה להגביר להבה ולהוסיף את הפסטה (לשבור ל3) ללערבב מדי פעם ולכבות לפני שהפסטה מתבשלת לגמרי , להמשיך לבחוש מדי פעם ולהשאיר מכסה סגור להגיש עם פרמזן מגורר במרכז הצלחת....בתיאבון ובהצלחה