אוכל
אוכל
שונות

לביבות זוקיני עם בולגרית וקאשקבלו

לביבות חמות של זוקיני וגבינות שילדים ומבוגרים יחסלו תוך שניות

|באדיבות מחלבות גד| פורסם23:17
לביבות זוקיני עם בולגרית וקאשקבלו (צילום: דן לב, גד, מחלבות גד)
צילום: דן לב, גד, מחלבות גד
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (18 מנות):

  • 3 זוקיני גדולים או 4 בינוניים, מגוררים גס וסחוטים היטב
  • חצי קובייה (120 גרם) גבינה בולגרית מסורתית 5%, מפוררת גס
  • 1 כוס גבינת קאשקבלו, מגוררת גס
  • 2 ביצים
  • שליש כוס פירורי לחם
  • 2 גבעולי בצל ירוק (החלק הלבן והירוק), פרוסים לעיגולים דקים
  • רבע כוס פטרוזיליה או כוסברה, קצוצה דק
  • רבע כוס נענע, קצוצה דק
  • קליפה מגוררת דק מחצי לימון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

לטיגון:

  • שמן

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל החומרים בקערה ומשהים כ-15 דקות להתייצבות התערובת.

2יוצקים שמן בגובה 1 ס"מ למחבת עם ציפוי מונע הידבקות ומחממים על להבה בינונית.

3מטגנים לביבה קטנטנה לניסיון. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. יוצרים מהתערובת 18 לביבות פחוסות ומהדקים היטב.

4מטגנים את הלביבות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

5מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il