
המצרכים (18 מנות):
לטיגון:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים בקערה ומשהים כ-15 דקות להתייצבות התערובת. 2יוצקים שמן בגובה 1 ס"מ למחבת עם ציפוי מונע הידבקות ומחממים על להבה בינונית. 3מטגנים לביבה קטנטנה לניסיון. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. יוצרים מהתערובת 18 לביבות פחוסות ומהדקים היטב. 4מטגנים את הלביבות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. 5מגישים חם או בטמפרטורת החדר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |