
קישואים ממולאים בגבינות ברוטב יוגורטמנה ראשונה בריאה וטעימה של השף אבי ביטון![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (4 מנות):לקישואים ולמילוי
לרוטב
אופן ההכנה:1שוטפים היטב את הקישואים וחותכים לחתיכות בגודל של כ-5 ס"מ. 2. מרוקנים כל חתיכה, ויוצרים מעיין כוס קטנטנה. 3. מגרדים את כל הגבינות, מערבבים עם 1/2 מכמות שמן הזית, הבצל המטוגן ופירורי הלחם, וממלאים את הקישואים בתערובת. 4. משמנים את הקישואים במעט שמן זית, ואופים בחום גבוה כ-10 דקות. 5.מכינים את הרוטב:מערבבים את המרכיבים יחד, עד לתערובת אחידה. 6.יוצקים על צלחת מעט מרוטב היוגורט, ומסדרים את הקישואים מעל. ניתן לקשט בקוביות עגבנייה ובצל ירוק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |