אוכל
אוכל
מרקים

קישואים ממולאים בגבינות ברוטב יוגורט

מנה ראשונה בריאה וטעימה של השף אבי ביטון

|mako| פורסם09:45
קישואים ממולאים בגבינות (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לקישואים ולמילוי

  • 2 קישואים בינוניים
  • 1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
  • 50 גרם גבינה צפתית
  • 50 גרם גבינה צהובה
  • 50 גרם גבינת אמנטל
  • 1 ענף תימין קצוץ
  • 1/2 ענף רוזמרין קצוץ
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף פירורי לחם גדושה
  • מלח ופלפל

לרוטב

  • 1/2 כוס יוגורט
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט תימין קצוץ
  • מעט רוזמרין קצוץ
  • 1 שן שום קצוצה

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את הקישואים וחותכים לחתיכות בגודל של כ-5 ס"מ. 2. מרוקנים כל חתיכה, ויוצרים מעיין כוס קטנטנה. 3. מגרדים את כל הגבינות, מערבבים עם 1/2 מכמות שמן הזית, הבצל המטוגן ופירורי הלחם, וממלאים את הקישואים בתערובת. 4. משמנים את הקישואים במעט שמן זית, ואופים בחום גבוה כ-10 דקות. 5.מכינים את הרוטב:מערבבים את המרכיבים יחד, עד לתערובת אחידה. 6.יוצקים על צלחת מעט מרוטב היוגורט, ומסדרים את הקישואים מעל. ניתן לקשט בקוביות עגבנייה ובצל ירוק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il