
המצרכים (6 מנות):למרק:
להגשה:
אופן ההכנה:1בסיר גדול וכבד מחממים את החמאה עם השמן ומטגנים את הבצלים על אש בינונית עד שהם מתקרמלים ומקבלים גוון חום עמוק. מוסיפים שום ומטגנים 2 דקות נוספות. 2במחבת יבשה קולים את הקמח כ-2 דקות תוך ערבוב. מוסיפים לסיר ומערבבים היטב. 3מוסיפים את הבירה ואת ציר המרק או המים ומערבבים. 4מתבלים במלח, פלפל, סוכר ותימין. מרתיחים, מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. 5לפני ההגשה, מפזרים מוצרלה, פרמזן ועלי תימין על פרוסות הבאגט וקולים בתנור במצב גריל עד שהגבינות מזהיבות מעט. 6מגישים חם. * רוצים לדעת איך מכינים ציר ירקות שיהיה לכם לפעם הבאה? זרקו לסיר גזרים, בצלים, סלרי, כרישה, עלי דפנה ופלפל אנגלי, הוסיפו מים כיסוי ובשלו 45 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |