
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את העדשים במים למשך לילה. 2מסננים את העדשים ומעבירים לסיר גדול. מוסיפים את העוף והציר ומביאים לרתיחה. 3מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות, או עד שהעוף מבושל לגמרי. 4מוציאים את חזה העוף ומניחים בצלחת בצד. מפרקים אותו לרצועות דקיקות. 5מוסיפים לסיר את הירקות הקצוצים והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה עוד 30 דקות. 6טועמים את המרק ומתקנים תיבול. מוסיפים את רצועות העוף ומגישים חם. *נטע-חן ליבנההיא דיאטנית קלינית ומאמנת להרזיה והצלחה, מייעצת לירידה במשקל ולאורח חיים בריא ובעלת קליניקה פרטית בתל אביב. מאמינה שאפשר לאכול טעים ולרדת במשקל, ללא פשרות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |