המצרכים :למרק:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים סיר גדול על להבה גבוהה. מוסיפים את שמן הזית והחמאה וכשהחמאה נמסה מוסיפים את הבצלים. מטגנים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב כ-12-15 דקות, או עד שהבצלים משחימים. 2 בוחשים פנימה את הקמח עד שהוא נספג בבצל ואז מוסיפים את היין. 3 מביאים לרתיחה ונותנים ליין להצטמצם בערך 6 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים. 4 מוסיפים את הציר או המים, התימין ואת מיץ התפוזים, מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. 5 מבשלים 20-30 דקות, עד שכל הטעמים מתאחדים ומתקבל מרק סמיך ועשיר. טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל לפי הצורך. 6 מוזגים לקערת הלחם ומגישים עם פרמזן וקורט עלי תימין. >> לכל המתכונים של "לאפות, לבשל, לאהוב" |