המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-210 מעלות. 2 מבשלים את הכרובית, הפוכה, בסיר עם הרבה מים רותחים עד שהיא מתרככת, כ-15-20 דקות (תלוי בגודל הכרובית). 3 בזמן שהכרובית מתרככת, מכינים את הבשמל: ממיסים חמאה בסיר קטן. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהוא מתאחד עם החמאה. מוסיפים את החלב, מערבבים ומבשלים על להבה בינונית עד שהחלב מסמיך (כ-5-10 דקות). מוסיפים את שאר התיבול: אבקת החרדל, השום, התימין והמלח וטורפים כדי שלא יהיו גושים.
![]() 4 מוציאים את הכרובית מהמים, מעבירים לתבנית אפייה כשהתפרחת כלפי מעלה ומכסים אותה ברוטב (שימו לב, יכול להיות שיישאר לכם רוטב אם אתם משתמשים בכרובית קטנה).
![]() 5 אופים כ-20 דקות, עד שהכל מזהיב. מגישים חם. ![]() לבלוג של עידית - טעים! >> בפעם שעברה הכנו שייק בננה וחמאת בוטנים
![]() |