1 שוטפים את הפלפלים היטב ומסלקים גבעולים וזרעים. מניחים את הפלפלים בקערה, מכסים במים ומשרים שעתיים (הם יספחו חלק מהמים ויכפילו את משקלם).
2 אחרי שעתיים מסננים את הפלפלים היטב וסוחטים אותם בין כפות הידיים.
3 טוחנים את הפלפלים והשום טחינה דקה במטחנת בשר או במעבד מזון.
4 מעבירים לקערת ערבוב, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים. מעבירים לצנצנת נקייה ושומרים במקרר עד שבועיים.
סלטים, רפי כהן, הוצאת כתר | צילום:
דן פרץ, יחסי ציבור
בתיאבון!