המצרכים :
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מגררים את הכרובית בפומפייה או מעבד מזון. ![]() ![]() 2 מכינים את הביצים: מקשקשים את הביצים ומניחים בצד. 3 מחממים היטב ווק או מחבת, ומתחילים להקפיץ את הירקות כ-3 דקות על להבה גבוהה, למעט הכרובית. מוסיפים רוטב. 4 מוסיפים את הכרובית והביצים המקושקשות, מנמיכים את הלהבה אם יש צורך, ומקפיצים ל-4 דקות נוספות. 5 מגישים עם בצל ירוק או כל עשב תיבול שאוהבים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ![]() בתיאבון! ![]() |