1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט המלפפונים.
2 חורצים את המלפפונים לאורכם במזלג (כך הם יספגו טוב יותר את טעמי המשרה) ופורסים דק לעובי של כ-2 מ"מ.
3 מוסיפים את המלפפונים לקערה עם המשרה ומערבבים. מניחים להם לעמוד כחצי שעה ומגישים. את השאריות שומרים במקרר בצנצנת אטומה נקייה.
* אפשר להגיש עם מעט פלפל חריף פרוס.
מלפפונים כבושים בסגנון קוריאני | וידאו AVI:
מבשלים עם קשת - רותי רוסו
>> לפרק המלא
התוכנית של רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.