המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים בקערה שמן זית, שום כתוש, זעתר טרי, פלפל חריף, מלח ופלפל שחור גרוס. 3 פורסים את הכרוב ל-4 (אמורות להתקבל פרוסות בעובי של אצבע בערך). מניחים כל פרוסה על יריעת נייר כסף שהיא מספיק גדולה בשביל לעטוף אותו. חוששים מנייר כסף? השתמשו בנייר אפייה שמונח על נייר כסף. ![]() 4 מורחים כל פרוסת כרוב בשתי כפות מתערובת שמן הזית שהכנו, עוטפים בנייר הכסף וסוגרים היטב. 5 צולים את פרוסות הכרוב העטופות 35 דקות, ואז פותחים את העיטוף וצולים עוד 20-25 דקות, להזהבה יפה. ![]() ** מומלץ להגיש עם טחינה ועגבנייה מגוררת. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים ![]() |