
פשטידת כרובית וברוקוליתזכרו את המספר 3, וכבר אתם בחצי הדרך - מערבבים 3 מכל מרכיב (3 ביצים, 3 כפות קמח וכו'), אופים ומקבלים פשטידת ירקות וקוואקר מעולה, משביעה ובריאה. יש כלים אישיים? בכלל פצצהמאיר קוקבוק|mako אוכל| פורסם11/09/1306:11 ![]() צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):לתבנית איגליש קייק או 6 תבניות אישיות כמו בתמונה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה גדולה את הביצים, המיונז, השמנת, הקוואקר, הקמח והשומשום. מוסיפים את הברוקולי, הכרובית והפטריות, ממליחים ומפלפלים ומערבבים כך שהירקות יצופו היטב בתערובת. 3משמנים כלי הגשה אישיים (או תבנית טרין/אינגליש קייק ארוכה) בחמאה או בשמן צמחי ויוצקים פנימה את התערובת. משאירים ס"מ מלמעלה, כדי שהתערובת לא תגלוש במהלך האפייה. 4ממלאים תבנית עמוקה במים כך שיגיעו עד חצי מגובה התבניות. מסדרים את התבניות ואופים 25 דקות, או עד שהמאפה תופח ומקבל צבע זהוב ויפה. * בקרו בבלוג של מאירקוקבוק -ביסטייל >> הנה עודפשטידת ברוקולימעולה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |