
פסטה פורצ'יניאייל שני מלמד אתכם איך מכינים פסטה לבד ואיך משלבים לה רוטב מפנק של פטריות ופרמזן![]() |
המצרכים (2 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק ולשים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוציאים את הבצק מהקערה ולשים ביד 12 דקות לפחות. כשהבצק מוכן עוטפים אותו בניילון ומכניסים לקירור למשך חצי שעה לפחות. 2אחרי חצי שעה מוציאים את הבצק מהקירור, משטחים ומחלקים לחתיכות קטנות. כל חתיכה יש להעביר במכונת פסטה, שלב אחרי שלב, בצורת שתי וערב- מעבירים בשלב הראשון, מוציאים את עלה הבצק שהתקבל, מקפלים אותו ל-3 ומעבירים שוב. עדיף להעביר 2-3 פעמים לפני שעוברים לשלב הבא. 3בשלב זה ניתן להוסיף לבצק מס' עלי מרווה שלמים. העלים יתפוררו בתוך הבצק כשנעביר אותו שוב ושוב במכונת הפסטה. 4ברגע שעלה הבצק שהתקבל דק דיו, אפשר לעצור ולהכין עלים נוספים. 5להכנת הרוטב: מקפיצים פטריות פורצ'יני בחמאה, במחבת שלא חוממה מראש (כדי שהחמאה לא תישרף מיד ברגע הראשון). 6מוסיפים מעט מים, ליצירת אמולסיה, ומעט מלח. 7לבישול הפסטה: מרתיחים סיר עם מים ומלח. רק כשיש רתיחה מלאה והסיר מבעבע מוסיפים את הפסטה פנימה. הפסטה מוכנה ברגע שהיא מתחילה לצוף מעל פני המים. 8להגשה: מוסיפים את פטריות הפורצ'יני המוקפצות מעל צלחת פסטה ומפזרים מעט פרמז'ן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |