מכינים את הפסטה: ביצה אחת על 100 גרם קמח- לשים ומעבדים היטב. מניחים להתקרר.
מכינים את רוטב: מטגנים בצל את שקיפות, מוסיפים את השום והפלפל החריף- קצוצים.
מכניסים את העגבניות חתוכות גס ומטבלים.
מניחים להתבשל על אש נמוכה.
מוציאים את בצק הפסטה ומרדדים לעובי מינימלי. קורעים את הפסטה באופו חופשי ומכניסים למים רותחים לשתי דקות.
מוציאים למסננת ועוטפים בזמן זית.
מכניסים את עלי הפסטה הקרועים למחבת עם הרוטב ומערבבים בעדינות.
יוצקים לצלחת. מקשטים בעלה בזיליקום. אפשר לפזר מעט פרמז'ן מעל.