אוכל
אוכל
פסטות

מקרוני אנד צ'יז

הפסטה הכי מפורסמת באמריקה

|השף המעופף| פורסם17:05
Rating:4.4155reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 שקית (500 גרם) פסטה קצרה

  • 100 גרם חמאה (אפשר פחות)
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 כוס חלב
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות קמח
  • 1 כוס גבינה צהובה מגוררת + עוד רבע כוס
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים, מסננים ושומרים בצד.

2מתיכים 25 גרם חמאה ומזהיבים בה את הבצלים (אפשר בפחות. זה אם אתם אוהבים שמן שמן). חשוב שיזהיבו ולא יהיו רק שקופים.

3מכינים רוטב בשמל: מתיכים את החמאה הנותרת ומערבבים לתוכה את הקמח. ממשיכים לערבב במרץ כחצי דקה ואז יוצקים פנימה את החלב והשמנת. ממשיכים לערבב כל העת עד שהרוטב מסמיך (אבל לא מאוד). מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מערבבים פנימה כוס גבינה מגוררת.

4מערבבים את הפסטה, הבצל והבשמל ויוצקים לתבנית פיירקס משומנת. זורים מעל את רבע כוס הגבינה הנותרת.

5אופים בחום בינוני (180 מעלות) עד שמזהיב היטב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il