
סלט פסטה מתקתקמתכון של סלט פסטה קצת אחר. המיונז מוסיף את הטעם המיוחד שלו ומחבר את כל המרכיבים ביחד למנת קיץ מוצלחת, בלי הרבה מאמץ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את הטונה מהשמן. 2מערבבים בקערה טונה, מיונז, סלרי, אננס, פלפל שושקה ומלח. 3מזלפים כמה טיפות שמן צ'ילי (לא חובה). 4מוסיפים את הפסטה לקערה, מערבבים היטב ואוכלים. * מי שלא אוהב את השילוב המתוק יכול להחליף את האננס והסלרי באפונה וגזר. * אפשר להוסיף מלמעלה 150 גרם גבינת רוקפור מפוררת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |