אוכל
אוכל
פסטות

סלט פסטה מתקתק

מתכון של סלט פסטה קצת אחר. המיונז מוסיף את הטעם המיוחד שלו ומחבר את כל המרכיבים ביחד למנת קיץ מוצלחת, בלי הרבה מאמץ

|mako אוכל| פורסם14:14
סלט פסטה מתקתק (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:3.922reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 חבילת פסטה (עדיף מסולסלת)
  • 1 קופסה טונה בשמן (מי שאוהב הרבה טונה יכול לשים שתי קופסאות)
  • 4 כפות מיונז
  • 3 ענפי סלרי, חתוכים דק
  • 1/2 קופסה אננס, חתוך לקוביות
  • 1 פלפל שושקה, פרוס לעיגולים
  • מלח
  • מעט שמן צ'ילי (למי שאוהב חריף)

אופן ההכנה:

1מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את הטונה מהשמן.

2מערבבים בקערה טונה, מיונז, סלרי, אננס, פלפל שושקה ומלח.

3מזלפים כמה טיפות שמן צ'ילי (לא חובה).

4מוסיפים את הפסטה לקערה, מערבבים היטב ואוכלים.

* מי שלא אוהב את השילוב המתוק יכול להחליף את האננס והסלרי באפונה וגזר.

* אפשר להוסיף מלמעלה 150 גרם גבינת רוקפור מפוררת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il