אוכל
אוכל
פסטות

פסטה מלאה עם כבדים

הקשיחות של הקמח המלא מחולל פלאים

|mako| פורסם19:49
פסטה מלאה עם כבדים (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:3.820reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 500 גרם כבדים טריים

  • 1 חבילת ספגטיני מקמח מלא (עובד מצוין גם עם פנה)
  • 1 בצל לבן
  • 2 שיני שום
  • 1/3 כוס מים
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית כוסברה טחונה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • קורט פלפל שטה גרוס (צ'ילי יבש)
  • מלח, פלפל
  • מים לבישול הפסטה
  • 1 כף שמן קנולה

אופן ההכנה:

1ממלאים סיר גדול במים עד ה-3/4. מוסיפים מלח, מכסים ומביאים לרתיחה. 2. בינתיים קוצצים את הבצל והשום ומנקים את הכבדים. 3. מציבים מחבת גדולה או ווק על אש גבוהה ומוסיפים שמן. 4. מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את הפסטה למים ומערבבים מעט. 5. מוסיפים את השום ואת כל התבלינים למחבת ומערבבים היטב. מוסיפים את המים. 6. מוסיפים את הכבדים ומטגנים 5 דקות. 7. מסננים את הפסטה, שוטפים קלות ומחלקים לצלחות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il