
דפי פסטה מסוחררים עם פילה בקר ברוטב חריףדפי פסטה דקים ועדינים בתוך רוטב בשרי סוחף וחריף עם מדליוני בקר ואנשובי. מנה מוצדקת לבחינת יכולות רידוד הפסטה שלכם![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :לדפי פסטה הטריים:
לפילה בקר:
אופן ההכנה:1שוברים את הביצים לתוך מעבד מזון, מכניסים את כל המרכיבים ומערבבים 5 דקות. מוציאים את התערובת ומניחים אותה על משטח עץ. לשים 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק יבש ולא רך מדי. משטחים, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר. 2פורסים את הפילה למדליונים דקים. במחבת מקפיצים את פילה האנשובי עם שום ושמן זית, חותכים את הפלפל האדום הקלוי לקוביות קטנות ומכניסים לתוך המחבת. את העגבניות פורסים לחצי (לא לאורך). מתבלים, מקפיצים עוד כמה דקות ומכבים את האש. 3מוציאים את הפסטה שהכנו מהמקרר, מרדדים את הבצק עם המספר הכי גבוה במכונת הפסטה. מקפלים כמה פעמים, ממשיכים לרדד במספר דק יותר ודק יותר עד שמקבלים פסטה שניתן לראות תחתיה את האצבעות. מכסים היטב כדי שהבצק לא יתייבש. מרתיחים מים לפסטה. 4במחבת חדשה ומחוממת היטב, צורבים את מדליוני הפילה. טובלים אותם ברוטב האנשובי. מנמיכים את האש לחום נמוך ונותנים למדליונים לספוג את טעמי הרוטב. 5בינתיים, מכניסים את דפי הפסטה לסיר עם המים הרותחים, מחכים 2 דקות עד שהפסטה צפה ומעבירים לתוך המחבת עם הרוטב. נותנים עוד דקה או שתיים לספיגת הטעם, מוציאים ומניחים בצלחת שטוחה. שמים מהרוטב ואת מדליוני הפילה. מעל מפזרים מעט מהפטרוזיליה היבשה ומזלפים עוד קצת מהרוטב. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |