אוכל
אוכל
פסטות

פסטה שמנת-פסטו

פסטה פנה עם גבינת טוב טעם ורוטב עשיר ומשובח של שמנת, פסטו ועגבניות מיובשות

|טרה| פורסם12:33
פסטה שמנת-פסטו (צילום: שי אפגין,  יחסי ציבור )
צילום: שי אפגין, יחסי ציבור
Rating:3.953reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 וחצי כוסות פסטה פנה יבשה

  • 2 מיכל שמנת מתוקה 32%
  • 100 גרם חמאה של טרה
  • 4 כפות פסטו
  • 2 שיני שום – קצוצות דק
  • 3כפות גבינת טוב טעם
  • 8 יח' עגבניות מיובשות – חתוכות לקוביות קטנות
  • מלח
  • תערובת פלפלת גרוסה
  • סומק

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים עד ריכוך (כ – 7 דקות לרמת אלדנטה) ומסננים. משמנים עם מעט שמן ומניחים בקערה.

2מחממים מחבת (עמוקה) עם חמאה ומטגנים בה את השום והפסטו.

3מוסיפים למחבת את השמנת ומצמצמים כמספר דקות עד הסמכת הרוטב.

4מוסיפים את גבינת טוב טעם ואת העגבניות המיובשות, מערבבים היטב ומתבלים.

5מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים היטב, מקשטים ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il