1 מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2 מוסיפים את השום והבשר ומטגנים עד שהבשר מחליף את צבעו.
3 מוסיפים אבקת מרק בצל ומערבבים היטב.
4 מוסיפים את העגבניות הקצוצות, רסק העגבניות, הצ'ילי, המלח, הפלפל השחור והכמון. מערבבים ומבשלים כ-15 דקות.
5 מוסיפים את השעועית, מערבבים ומבשלים 10 דקות נוספות.
* ניתן להוסיף 2 כפיות כוסברה קצוצה, להניח את התבשיל על טורטייה ולגלגל. אפשרות נוספת: להגיש על תפוח אדמה אפוי, כמו בתמונה.
>> הטיפים הכי מעולים למטבח