אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מרק חרירה מקוצר

מרק חרירה בגרסה מהירה, שאפשר גם להכין באמצע השבוע בלי יותר מדי עבודה

|mako אוכל| פורסם19:58
מרק חרירה מקוצר (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.758reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 בצלים, קצוצים
  • מעט שמן לטיגון
  • 1 שוק עוף
  • 2-3 עצמות של אסאדו (מה שיש לקצב זה טוב)
  • 2 כוסות גרגירי חומוס קפואים
  • 2 כוסות עדשים קפואות
  • 260 גרם עגבניות מרוסקות
  • 3 מקלות סלרי, קצוצים דק
  • קופסה קטנה רסק עגבניות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה, קצוצה
  • כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כוס קמח
  • כוס וחצי אטריות דקות למרק
  • 1 לימון

לקציצות:

  • 1 בצל מגורר
  • 500 גרם בשר טחון
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט כורכום
  • 2-3 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי הקציצות ומניחים בצד.

2מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות ומוסיפים את העוף והעצמות. מערבבים ומבשלים כשתי דקות.

3מוסיפים את יתר המצרכים למעט הקמח, האטריות והלימון, מערבבים ומוסיפים מים חמים עד גובה הירק. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש למינימום. מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-30 דקות.

4מדללים את הקמח עם כוס מים ומוסיפים למרק לאט לאט, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את האטריות ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

5סוחטים לימון לפי הטעם ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il