
מרק חרירה מקוצרמרק חרירה בגרסה מהירה, שאפשר גם להכין באמצע השבוע בלי יותר מדי עבודה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
לקציצות:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הקציצות ומניחים בצד. 2מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות ומוסיפים את העוף והעצמות. מערבבים ומבשלים כשתי דקות. 3מוסיפים את יתר המצרכים למעט הקמח, האטריות והלימון, מערבבים ומוסיפים מים חמים עד גובה הירק. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש למינימום. מוסיפים את הקציצות ומבשלים כ-30 דקות. 4מדללים את הקמח עם כוס מים ומוסיפים למרק לאט לאט, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את האטריות ומבשלים כ-5 דקות נוספות. 5סוחטים לימון לפי הטעם ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |