
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מקמחים את הבשר. 2מחממים 2 כפות שמן בסיר הקדירה ומוסיפים את הבשר עד לסגירתו. 3מחממים 2 כפות שמן במחבת בינונית ומזהיבים בה את הבצל. מוסיפים את הפלפל והקבנוס ומטגנים כדקה. 4מוסיפים למחבת רסק עגבניות וכוס מים ומערבבים. 5מוסיפים את תכולת המחבת לקדירה, מוסיפים את התבלינים ואת עלי הדפנה. 6מוסיפים ציר של מרק עוף עד לכיסוי של כל הרכיבים. מבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים. 7לפני ההגשה מסננים את הרכיבים מהנוזלים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |