אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קדירת בשר בנוסח ארגנטינאי

מנה בשרית עשירה בניחוחות דרום אמריקאים, עם קבנוס, עדשים וחריפות מעודנת

|עושים שכונה| פורסם14:34
קדירת בשר בנוסח ארגנטינאי
Rating:4.49reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • כוס עדשים ירוקות שהושרו כל הלילה

  • 1קילו קוביות גולש חתוך לקוביות של 2.5 ס"מ
  • 1 חבילת קבנוס חתוך לקוביות של 1 ס"מ
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 4 כפות שמן
  • 2 בצל בינוני קצוץ
  • 4 שיני שום קצוץ
  • 1/2 גמבה קצוצה
  • 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
  • אבקת מרק עוף
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית פפריקה מתוקה
  • ½ כפית פלפל לבן
  • כפית סוכר
  • מים רותחים
  • מספר עלי דפנה
  • 3 כפות קמח

אופן ההכנה:

1מקמחים את הבשר.

2מחממים 2 כפות שמן בסיר הקדירה ומוסיפים את הבשר עד לסגירתו.

3מחממים 2 כפות שמן במחבת בינונית ומזהיבים בה את הבצל. מוסיפים את הפלפל והקבנוס ומטגנים כדקה.

4מוסיפים למחבת רסק עגבניות וכוס מים ומערבבים.

5מוסיפים את תכולת המחבת לקדירה, מוסיפים את התבלינים ואת עלי הדפנה.

6מוסיפים ציר של מרק עוף עד לכיסוי של כל הרכיבים. מבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.

7לפני ההגשה מסננים את הרכיבים מהנוזלים ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il