אוכל
אוכל
מתכוני בשר

נתחי אנטריקוט על פירה צרפתי בשבבי בצל קריספיים

נתחים עסיסיים של בשר אנטריקוט על מצע של פירה תפוחי אדמה רך וקטיפתי

|מאסטר שף| פורסם10:17
מנת ההפתעה של אדי (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:437reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • תפוח אדמה

  • 50 גרם חמאה
  • שמנת מתוקה
  • בצל
  • סוכר חום
  • אנטריקוט
  • יין אדום
  • מלח
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה:

1חותכים את תפוח אדמה לקוביות קטנות ומרתיחים במים עם מעט מלח, עד לריכוך.

2לאחר הבישול, שוטפים קלות את תפוח האדמה ומועכים. מוסיפים את קוביות החמאה ושמנת מתוקה.

3מערבבים טוב טוב עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להעביר במסננת.

4מטגנים בצל עם חמאה וכף סוכר חום עד להזהבה חזקה. מוציאים את הבצל, קוצצים דק דק ומכניסים לפירה.

5להכנת הרוטב לנתחי הבשר: שופכים למחבת חצי בקבוק יין אדום לצמצום ומוסיפים שתי כפות סוכר חום. מצמצמים עד לקבלת סירופ סמיך.

6מחממים מחבת יציקה טוב טוב. מפזרים על הבשר פלפל גרוס ומניחים במחבת חמה מאוד. צורבים 2-3 דקות מכל עד שמגיעים לצבע יפה. מסירים מהסטיק את השומן וחותכים לרצועות של 2-3 ס"מ.

7מסדרים פירה במרכז הצלחת. על הפירה מסדרים את נתחי האנטריקוט. מעל יוצקים מרוטב היין המצומצם, קצת מלח ופלפל גרוס.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il