אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סינטה בזיגזג רימונים וג'ינג'ר

מתכון מהיר הכנה

|חברת דיפלומט| פורסם16:20
בשר סינטה עם רוטב (צילום: Thomas Barwick, GettyImages IL)
צילום: Thomas Barwick, GettyImages IL
Rating:3.318reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 4 פרוסות סינטה בעובי של כסנטימטר

  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית
  • 2 כפיות ג'ינג'ר כתוש
  • 2 כפיות כוסברה כתוש
  • 4 כפות רכז רימונים

אופן ההכנה:

1ממליחים ומפלפלים את פרוסת הסינטה.

2במחבת מחממים 5 כפות שמן זית, ומכניסים פנימה את הפרוסות לטיגון קצר של כדקה וחצי מכל צד.

3מוסיפים את שאר החומרים למחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד כשתי דקות עד שמתקבל רוטב סמיך ומבריק.

4מנמיכים את האש וטובלים את פרוסות הסינטה בנוזל הרימונים הסמיך כחצי דקה מכל צד ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il