1 לוקחים את הפרפרים של חזה עוף ופורסים לפרוסות דקות. 2. טוחנים את הבשר הטחון יחד עם כוסברה, פטרוזיליה, תפוח אדמה, ו-2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות היטב. 3. לתערובת הבשר הטחון מוסיפים ראס אל חנות ומלח לפי הטעם. מוסיפים מעט שמן, מערבבים הכל ומניחים בצד שטעמים יתמזגו. 4. לוקחים את הבצלים וחותכים לעיגולים בעובי של 1/2 ס"מ. מטגנים את הבצל עם שמן עד קבלת צבע זהוב ומוסיפים את הסילן. 5. לוקחים את פרוסות חזה העוף שפרסנו מניחים במרכז את תערובת הבשר הטחון ומגלגלים למעין נקניקיה/ רולדה. מניחים מעל הבצל באופן שהסגירה של חזה העוף תפנה מטה. 6. מניחים במשך 3 דקות את הממולאים ולאחר מכן מוסיפים מים רותחים לגובה של עד לחצי מגובה מהממולאים. מוסיפים מלח ופלפל שחור, מכסים ונותנים להתבשל עד שהנוזל מצטמצטם ומקבל סמיכות טובה.