קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניותקציצות בקר משובחות ורוטב אדמדם ומעט חריף במנה ביתית קלאסית שאי אפשר לטעות איתה![]()
צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1 מערבבים יחד את כל הבשר הטחון, הביצה, הבצל המגורד והתבלינים ויוצרים מהתערובת קציצות באמצעות הידיים. 2 מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד הזהבה, מוסיפים את רסק העגבניות, המים והתבלינים, בוחשים ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה. 3 מסדרים בקרקעית הסיר פרוסות תפוחי אדמה ומפזרים מעליהן מלח. 4 מסדרים את הקציצות מעל תפוחי האדמה וזורים מעט קינמון. 5 מבשלים כשעה על אש נמוכה. 6 מגישים עם אורז לבן או פתיתים. ![]() |