חותכים את השורט ריב ל-4 יחידות של 250 גרם, מקמחים אותם וצורבים בסיר עם שמן זית חמאה עד להשחמה.
לאחר מכן , מוסיפים את הירקות החתוכים לקוביות ומטגנים למשך 5-6 דקות.
מוסיפים ציר בקר ומבשלים למשך שעתיים וחצי עד שלוש וחצי שעות או עד שהבשר רך אך לא נופל מהעצם.
לרוטב: מסננים את הנוזל שנשאר מהבישול של השורט ריבז, מצמצמים עד לסמיכות, מוסיפים חמאה קרה ומתבלים במלח פלפל, מעט סוכר, ועלי כפיר ליים. לפני ההגשה מסננים את עלי הכפיר.